Onderzoek hoe jouw loopbaan eruit moet zien

Investeren in jezelf is investeren in je toekomst. Voor veel vragen in ons leven zoeken we iemand op die ons antwoorden kan geven. In sommige gevallen werkt dat net even anders. Denk bijvoorbeeld aan een psycholoog. Die helpt wel maar die helpt om jou de antwoorden te laten vinden. Zo werkt dat ook bij een loopbaancoach. Een ander kan jou namelijk nooit vertellen wat je moet doen met je loopbaan. Een loopbaancoach helpt je wel zelf de antwoorden te vinden. En dat is een vak apart want als het om onszelf gaat hebben we vaak oogkleppen op. Er is iemand de met de juiste middelen en methodieken jou op weg kan helpen om steeds zekerder en vaster in je schoenen te komen staan. Gelukkig maar.

Het traject van loopbaancoaching

Bij loopbaancoaching sta jij centraal. Je gaat gedurende een samen overeengekomen traject, op zoek naar antwoorden op je vragen. Daarvoor moet je soms diep graven. Denken dat het alleen over werk zal gaan is een illusie. Je zult aan jezelf moeten werken. Je onderzoekt, je ervaart en je wordt uitgedaagd door je coach. Een loopbaancoach durft te spiegelen en te confronteren. Maar altijd in het belang van jou. Soms doet het wat pijn maar meestal is het traject leuk. Je leert veel. Aan het einde van het traject kan je iedereen haarfijn vertellen wie jij bent, wat je kan en wil, wat je meerwaarde is en waar je kwaliteiten liggen. Zo kan je in een sollicitatiegesprek duidelijk verwoorden waarom ze jou moeten hebben en niet een ander.

Loopbaanadvies voor de rest van je leven

Bij loopbaanadvies Zwolle is elke klant op een positieve  manier weer een uitdaging. Net als voor jou staat voor de coach op voorhand niets vast. Jullie exploreren samen en de ontdekkingen kunnen soms een totale verrassing zijn. Loopbaancoaching levert inzichten op die je voor de rest van je leven meeneemt. Het is een verrijking voor jezelf en je trekt je loopbaan ermee vlot. Benieuwd naar jouw loopbaan en kansen? Neem vrijblijvend contact op.