iPhone scherm reparatie in Roosendaal

Ben jij op zoek naar een professioneel bedrijf om voor jou een iPhone scherm reparatie in Roosendaal uit te laten voeren? Dan kan je nu stoppen met zoeken. Ik wil je graag vertellen over onze nieuwe manier van werken en hoe jij erg veel tijd kan besparen zonder extra te betalen. Heb je wel een gehoord van de Telefoonreparatiebus? Wij hebben het nu mogelijk gemaakt om jouw iPhone scherm te vervangen bij jou voor de deur in onze mobiele reparatiebus. We doen dit nu al bijna een jaar en kunnen zeggen dat het een enorm succes is. Altijd als we bij onze klanten weg rijden zijn ze meer dat blij en krijgen we de ene top reactie na de andere. Voor heen moest je in Roosendaal naar een winkel en daar wachten tot je iPhone reparatie klaar was. Nu niet meer. Je gaat lekker door met werken of wat je ook aan het doen bent. We komen op sportscholen, bedrijven, sportkantines en natuurlijk bij jou thuis voor de deur.

Jouw iPhone reparatie klaar in 30 tot 60 minuten?

Als je bij ons een afspraak maakt willen wij jouw iPhone reparatie zo snel mogelijk netjes en professioneel voltooien. Voor ons is het daarom makkelijk als je via onze website de reparatie aanmeld. Wij hebben dan al je gegevens en jij hebt dan de prijzen gezien en weet precies waar je aan toe bent. Als wij je aanvraag binnen hebben zullen we met een uur al reageren en met jou een afspraak inplannen waar en wanneer het jou uitkomt. We werken in blokken van 2 uur dus je hoef geen hele dag op ons te wachten en twijfel je over de tijd? Dan kan je ons gewoon bellen of en berichtje sturen.

Een iPhone reparatie met een origineel scherm!

Ja het kan echt. Ook wij repareren met de originele iPhone schermen. Let wel: als je een origineel scherm wil betaal je ook minstens net zo veel als dat je bij Apple doet. Wij merken dan ook dan 95% van onze klanten kiest voor de OEM schermen. Dat schilt namelijk bij niks met het origineel en komt met 1 jaar garantie. Heb je vragen of wil je een reparatie aanvragen? Neem dan eens een kijkje op onze website.